Zalm gnocchi met witte asperges

Soms weet je even niet wat je wilt eten of waar je zin in hebt. Dit had ik laatst, dus besloot ik wat lekkere ingrediënten bij elkaar te gooien en te hopen op het beste. En meine gute wat was dit een geslaagd gerecht zeg!

Pasta is sowieso altijd goed, dus gnocchi it is. Met als eindresultaat een romige gnocchi met een frisse citroensmaak en zalm. De volgende keer zou ik de gnocchi bakken, dus dat heb ik ook in dit recept aangepast. Verder was ie echt ideaal! Ik probeer wat vaker te experimenteren met asperges op andere manieren dan het traditionele en deze versie was echt een jackpot!

Naast dat het een overheerlijk en snel recept is, zit het ook nog is vol met eiwitten en is het super healthy. Ik ben trots op mezelf ahah. Ga jij het ook proberen?

star

Laat een reactie achter