Vegetarische Eiwitrijke Gnocchi Bolognese

Welkom bij mijn lievelingseten: Vegetarische Gnocchi Bolognese. Dit recept staat al jaren in mijn weekmenu’s en is daarom een absolute favoriet om eens uit te proberen! Het is hoog in eiwitten, hoog in volume, vult goed en smaak ontzettend lekker.. Dit is nog eens een gerecht waar je je bord van wilt schoonlikken!

Ondanks dat ik niet vegetarisch ben probeer ik wel rekening te houden met mijn vleesconsumptie. Het is beter voor het milieu en de dieren, maar ook de voedingswaarden zijn voor verschillende producten echt top voor als je een gezonde leefstijl wilt aanhouden. Vegetarisch gehakt is stukken minder vet dan regulier gehakt, wat voor mij een reden is om het regelmatig te gebruiken in eenpansgerechten zoals deze. 

Omdat ik iemand ben die niet snel vol zit, vind ik het erg belangrijk dat een recept veel volume heeft en mij lang verzadigd houdt. Dit recept slaagt daar keer op keer in, wat voor mij een reden is dat deze al twee jaar lang steeds terug op mijn bord blijft komen. Al met al: een echte favoriet!

star

8 reacties

 • Heerlijk recept en simpel te maken met een grote wokpan
  Deed er iets langer over (40 min) en bij het toevoegen van de passata 250ml water erbij toegevoegd
  Daarna twee dagen van genieten

  Robin
 • Echt top dat je de voedingswaarde er ook bij zet! Recept is duidelijk.

  Michelle
 • Wat leuk, ik wilde dit volgende week maken. En nu staat precies dit recept op de website. Super handig met een filmpje erbij! Ik ben benieuwd, maar tot nu toe zijn al jouw recepten sowieso een succes!

  Robina
 • Duidelijk , nu al zin in !

  Fien
 • Ziet er mooi en duidelijk uit!
  Nu nog uitproberen😉😊

  Annemarie

Laat een reactie achter