Tropische Kip Quesadillas met Yoghurt-Korianderdip

Ik ben echt verzot op volkoren wraps. Ze zijn super handig om in snelle & smaakvolle gerechten te verwerken, zonder dat ze eerst een kwartier nodig hebben om gaar te koken zoals bij veel pastasoorten het geval is. Voor zowel een warme als koude bereiding zijn volkorenwraps echt de ideale uitkomst! 

Quesedilla's hebben een speciaal plekje in mijn culinaire hart, want deze nemen mij rechtstreeks op reis naar een zomerse bestemming. In mijn hoofd dan- ik betwijfel of je airmiles kunt sparen door het eten van deze heerlijke maaltijd ;) Maar als je klaar bent met de bewolkte dagen die Nederland ons de laatste tijd te bieden heeft, probeer dan vooral deze Kip Quesedilla's uit met ingredienten uit de Albert Heijn bonusfolder van deze week. Nog een bonus: je portemonnee wordt hier ook gelukkig van! 

star

Laat een reactie achter