Tropische Kip Quesadillas met Yoghurt-Korianderdip
door Amber Dresen
Ik ben echt verzot op volkoren wraps. Ze zijn super handig om in snelle & smaakvolle gerechten te verwerken, zonder dat ze eerst een kwartier nodig hebben om gaar te koken zoals bij veel pastasoorten het geval is. Voor zowel een warme als koude bereiding zijn volkorenwraps echt de ideale uitkomst!
Quesedilla's hebben een speciaal plekje in mijn culinaire hart, want deze nemen mij rechtstreeks op reis naar een zomerse bestemming. In mijn hoofd dan- ik betwijfel of je airmiles kunt sparen door het eten van deze heerlijke maaltijd ;) Maar als je klaar bent met de bewolkte dagen die Nederland ons de laatste tijd te bieden heeft, probeer dan vooral deze Kip Quesedilla's uit met ingredienten uit de Albert Heijn bonusfolder van deze week. Nog een bonus: je portemonnee wordt hier ook gelukkig van!
Tropische Kip Quesadillas met Yoghurt-Korianderdip
Klaar met deze bewolkte dagen? Probeer deze Kip Quesadillas met ingrediënten uit de Albert Heijn aanbiedingen en breng zelf het zonnetje in huis! ☀️ Bonus: je portemonnee blijft ook gelukkig! 😄🌮
Meng in een grote kom de olijfolie, limoensap, fijngehakte rode ui, knoflook, chilipoeder, komijn en zout. Voeg de kipreepjes toe en laat dit minstens 30 minuten marineren in de koelkast.
Verhit een grillpan of koekenpan op middelhoog vuur. Bak de gemarineerde kip samen met de mais en paprika.
Verwarm een koekenpan en leg een tortilla in de pan, strooi de mozzarella het kip mengsel en de mango erop. Strooi nog meer kaas over de vulling en dek af met een andere tortilla. Bak tot de onderkant goudbruin is, draai om en bak de andere kant tot de kaas gesmolten is.
Meng in een kleine kom de Griekse yoghurt, koriander, limoensap, zout en peper.
Snijd de quesadillas in punten en serveer met de yoghurt-korianderdip.
Instructievideo
Notitie
Prijs per portie: € 3,60 (zo goedkoop kan eten zijn!) ✨