Bonus receptje alert! Het is mosselen seizoen en dat betekend een speciaal receptje voor jullie. Ik denk dat de Albert Heijn er ook op inspeelt, want ze zijn ook nog is in de aanbieding. Goedkoop, gezond en ook nog is mega lekker!
De mosselen zijn echt een smaaksensatie in je mond, en met de combinatie van de Thaise kruiden is het al helemaal feest. Ik HOUD van de Thaise keuken, dus dit gerecht is voor mij echt een favoriet. De samenstelling van de mosselen, Thaise kruiden, curry pasta, de paprika én het naanbrood, ik ben gewoon obsessed.
Met dit soort zomerse temperaturen krijg ik meteen zin om op een terras te zitten en mosselen te bestellen. Maar als ik heel eerlijk met je ben.. deze eigengemaakte zijn nog veel lekkerder!
Met een overheerlijke Thaise twist zijn deze Curry Mosselen alles wat je nodig hebt om een topmaaltijd naar binnen te schuiven! Mega lekker en ook nog is spot goedkoop, een WIN WIN als je het mij vraagt.
Was de mosselen grondig en gooi de open mosselen weg. Voeg de ui, knoflook en paprika toe aan de pan en bak deze 5 minuten totdat ze zacht zijn.
Voeg de currypasta toe en bak nog 1 minuut mee. Voeg de kokosmelk en toe en breng aan de kook. Voeg de mosselen toe aan de pan. Zet het vuur hoog en doe de deksel op de pan.
Kook de mosselen ongeveer 5-7 minuten tot alle schelpen openstaan.
Rooster het naanbrood in een broodrooster.
Meng alle mosselen nog even door elkaar. Voeg de koriander en bosui toe en serveer de mosselen direct met het naanbrood.
Instructievideo
Notitie
Prijs per portie: € 3,60 (zo goedkoop kan lekker en gezond eten zijn!)