Ben jij opzoek naar een heerlijk en gezond tussendoortje? Stop dan met scrollen en probeer dit amazing stroopwafel bananenrecept uit. I promise, je smaakpupillen worden flink wakker geschud. Vroeger had ik last van overgewicht en dit had ik te danken aan onder andere mijn stroopwafel verslaving. Ik inhaleerde de dingen of m’n leven ervan af hing, maar vullen deden ze niet (helaas).
Om ze te kunnen eten binnen een gezonde leefstijl heb ik dit recept bedacht, welke ik nu on repeat opnieuw blijf maken! Deze is zooo bizar lekker, dus hierbij ook wat van mijn favo tips om hem zo lekker te krijgen. Nu heb je een gezonde, eiwitrijke én vullende snack voor tussendoor. Met per plakken bananenbrood wel 9g eiwit! I mean, wat wil je nog meer?
Smeuïg, vullend en super makkelijk te maken! Stroopwafels zijn echt mijn all time favs, maar deze gezonde stroopwafel bananenbrood komt ook echt in mijn top 5! Wil je hem opslaan voor later? Check dan mijn Pinterest en geniet voor later :)
Ingrediënten
3 rijpe bananen
150 g zero% appelmoes
2 eieren
175g havermeel (havermout vermalen tot meel)
5 mini stroopwafels
90g ESN Designer Whey Protein in salted caramel smaak
Prak de banaan in een mengkom. Voeg de appelmoes en eieren hieraan toe en meng dit door elkaar.
Voeg de droge ingrediënten hieraan toe en meng dit door (met een garde!). Verdeel het beslag over een langwerpig cakeblik met bakpapier erin (verfrommelen en dan in het blik leggen).
Bak in 50 minuten goudbruin. Laat een klein beetje afkoelen en snijd hem dan in 13 gelijke plakken. Eet smakelijk!
Instructievideo
Notitie
Wil je meer gezonde snacks en ben je dol op bananenbrood? Probeer dan ook de Chocolade versie: Chocolade bananenbrood!