Snelle en heerlijke Caprese Knäckebröd Puntjes

Maak deze heerlijke caprese knäckebröd puntjes voor een voedzame high tea of gezonde verjaardag hapjes! Een snelle en smakelijke snack met de perfecte balans tussen hartig en zoet, dankzij de zoutige pesto en zoete tomaten, afgemaakt met romige mini mozzarella bolletjes

Als aanvulling op de heerlijke zalmbammetjes op mijn website, wilde ik ook een smakelijk vegetarisch alternatief voor high tea hapjes introduceren! De combinatie van groene pesto, zachte mini mozzarella bolletjes en zoete tomaten blijft echt een klassieker als je het mij vraagt. Door ze te serveren op knapperig volkoren knackebrod krijg je niet alleen wat extra crunch, maar ook een goede dosis vezels!

Deze volkoren caprese knäckebröd puntjes zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook super smakelijk. Bovendien zijn ze ideaal voor wie op zoek is naar gezonde fingerfood opties met weinig calorieën. Perfect voor een gezonde high tea of als verjaardagshapjes waarbij je een assortiment van gezonde en smakelijke snacks op tafel wilt zetten!

 

Wil je meer van dit soort heerlijke en gezonde recepten ontdekken? Blijf dan op de hoogte van mijn nieuwe creaties rechtstreeks uit de keuken! Laat ook weten wat je van dit recept vond en deel je eigen variaties en ervaringen. Vergeet niet om dit recept te delen met vrienden en familie, zodat ook zij kunnen genieten van deze smaakvolle en voedzame gerechten. Eet smakelijk!

star

Laat een reactie achter