Gezond & luxueus eten hoeft helemaal niet een elite sport te zijn. Check gewoon wat er in de aanbieding is en kies op die momenten voor de normaal onbetaalbare producten! Deze romige verse pasta is precies wat jouw smaakpapillen nodig hebben om een happy dance te doen bij elke hap.
Deze pasta is écht everything!! Naast dat de combinatie van pasta, burrata, zalm en spinazie ongelooflijk lekker is, is het ook nog is gezond. Zalm is een vette vis rijk aan eiwitten en omega-3-vetzuren, pasta is goed voor de koolhydraten, spinazie is goed voor de gezondheid en voor je energieniveau en burrata is ook rijk aan eiwitten en heeft een hoog calciumgehalte. Goed voor de botjes ;).
Verder is het maken van de pasta zo gedaan en zijn de ingrediënten nu in de bonus! Ook nog eens heel goedkoop dus. Ik zou gaan rennen als ik jou was!
Zoek jij een makkelijke, gezonde & goedkope maaltijd, dan zou ik snelle jelle dit recept gaan lezen! Het zit bordevol eiwitten, gezonde vetten en is ook echt een smaaksensatie in je mond. Je gaat bij elke hap spontaan dansen van blijdschap. Wil je dit recept opslaan? Check hem dan op mijn Pinterest en save for later xx
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Breng de zalmfilet op smaak met zout en peper. Bak de zalmfilets tot ze gaar zijn. Haal de zalm uit de pan en zet apart.
Fruit de ui en knoflook in de pan. Voeg de puntpaprika’s, cherrytomaten en zongedroogde tomaten toe en roer goed door. Voeg de kookroom light toe aan de pan en roer goed. Breng de saus op smaak met zout, peper en een scheutje citroensap. Laat de saus zachtjes pruttelen gedurende 2-3 minuten. Leg de zalm in de saus zodat dit de smaak kan opnemen.
Breng een grote pan water aan de kook. Voeg de verse pasta toe en kook volgens de instructies op de verpakking tot al dente. Giet af en zet apart.
Verdeel de pasta met roomsaus over de borden. Garneer met de burrata, een snufje zwarte peper en een scheutje citroensap.
Instructievideo
Notitie
Prijs per portie: € 4,67 (zo goedkoop kan luxues eten zijn!)