Pepernoten Baked Oats
door Amber DresenPepernoten Baked Oats met Speculoos Vulling
Rated 5.0 stars by 1 users
Categorie
Ontbijt
Porties
1
Voorbereidingstijd
5 minuten
Kooktijd
15 minuten
Calorieën
407
Auteur
Amber Dresen
Baked oats zijn zonder twijfel de beste uitvinding van deze eeuw geweest. Deze ontbijt trend maakt afvallen en gezond leven niet alleen super leuk, maar ook nog eens godsgruwelijk lekker! Maak van je ontbijt een feestje met dit sinterklaas ontbijttaartje. Met een vulling van speculoospasta en een topping van kruidnoten is dit echt alles waarvoor je nooit wist dat je het altijd al nodig had. Dit is ook top om alle leftover pepernoten op te kunnen maken na pakjesavond. Fijne feestdagen!
Ingrediënten
40 g havermout
1 tl koek- en speculaaskruiden
½ tl bakpoeder
60 ml ongezoete amandelmelk (of melk naar keuze)
25 g Whey Eiwitpoeder (Ik gebruik die van ESN, gebruik deze link voor korting!)
10 g speculoospasta
20 g kruidnoten naar keuze
-
1 ovenschaaltje maat S
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Meng de havermout, koek- en speculaaskruiden, bakpoeder en melk door elkaar. Voeg dan het eiwitpoeder toe en roer dit goed door elkaar.
Leg de speculoospasta in het midden van het schaaltje en leg een beetje van het beslag hier overheen. Verdeel de kruidnoten hier overheen en bak dan voor 15-20 minuten of tot het cakeje gaar is. Eet smakelijk!
voedingswaarden
voedingswaarden
- portiegrootte
- 1 portie
- per portie
- Calorieën
- 407
- Koolhydraten
- 48 gram
- Vetten
- 11 gram
- Eiwit
- 25 gram