Orzo Caprese met Groene Pesto

Orzo is een pastasoort die ik recentelijk heb ontdekt en ik wil nooit meer anders. Dit orzo recept is simpel en snel om te maken, en omdat het een eenpansgerecht is heb je ook weinig afwas om op te ruimen achteraf. Door de hoge hoeveelheid eiwitten die erin zitten geeft het gerecht een verzadigend gevoel, wat je goed kan helpen bij het afvallen! En ja- ook voor mealprep is dit recept zeker geschikt.


Ondanks dat ik niet vegetarisch ben probeer ik wel rekening te houden met mijn vleesconsumptie. Het is beter voor het milieu en de dieren, maar ook de voedingswaarden van verschillende vegetarische producten zijn echt top voor als je een gezonde leefstijl wilt aanhouden. Mozzarella light bevat bijvoorbeeld superveel eiwitten, zonder dat hier een dier voor geslacht is. Door dit af en toe te nemen als vervanger, draag ik alvast een steentje bij. Doe je mee?

star

2 reacties

 • Hoi Amber!
  Vandaag voor de eerste keer een recept van jou gemaakt!
  Zoooooo lekker!
  Dankjewel 👊😘

  Anja van Hamburg
 • Deze Orzo is echt super lekker!
  Echt een aanrader.
  Ik ga hem zeker vaker maken😊

  Annemarie

Laat een reactie achter