Komkommer Sushi
door Amber DresenBen je op zoek naar een nieuwe en gezonde manier om van sushi te genieten? Probeer dan deze heerlijke Komkommer Sushi! Deze frisse variant op de traditionele sushi is niet alleen gemakkelijk te maken, maar zit ook boordevol smaak en voedzame ingrediënten. De Komkommer Sushi zet je in een handomdraai een gezonde en smaakvolle maaltijd op tafel. 🥒✨
Komkommer Sushi
Rated 5.0 stars by 1 users
Categorie
Snack
Porties
1
Voorbereidingstijd
10 minuten
Calorieën
223
Auteur
Amber Dresen
Deze Komkommer Sushi is een heerlijke combinatie van verse komkommer, tonijn, avocado en een gezond en pittige sriracha-mayo saus.
Ingrediënten
1 komkommer
1 blik tonijn op water
30g friteslijn
10g sriracha
Peper en zout naar smaak
1/2 avocado (ongeveer 60g)
50 g zuivelspread
Instructies
Begin met het voorbereiden van de tonijn, meng het in een kom met de fritessaus en sriracha. Breng op smaak met peper en zout
Schaaf de komkommer in de lengte in plakken en dep de plakken droog
Leg de plakken komkommer op een rijtje naast elkaar. Zorg ervoor dat de plakken over elkaar liggen ivm het rollen
Smeer de plak komkommer in met de zuivelspread en beleg met de avocado en tonijnsalade
Strooi wat sesamzaadjes er overheen
Rol de komkommer sushi voorzichtig dicht en snijd deze in stukjes. Eetsmakelijk!
Instructievideo
voedingswaarden
voedingswaarden
- portiegrootte
- 1
- per portie
- Calorieën
- 223
- Koolhydraten
- 11 gram
- Vetten
- 13 gram
- Eiwit
- 18 gram