Gezonde Vistaco's met Avocado en Paarse Spitskool

Zoek je naar een gezonde en smaakvolle maaltijd die jouw taco-cravings gaat stillen? Zoek dan niet verder dan deze overheerlijke vis taco's! Gemaakt met krokante maistaco's, een spicy gemarineerde witte vis, paarse spitskool, avocado ene een verse yoghurtsaus- dit recept gaat zeker weten jouw smaakpapillen laten dansen!

Om deze taco's te maken moet je eerst even kort de vis marineren en bakken in de pan. Dan warm je de maistaco's kort op en vul je ze met de rode kool, plakjes avocado en de gebakken vis. Drizzle er een ruime hoeveelheid van de zelfgemaakte yoghurtsaus overheen en je bent klaar om aan te vallen!

Deze taco's zijn niet alleen mega lekker, maar ze zitten ook volgestopt met gezonde voedingsstoffen zoals eiwitten, gezonde vetten en vitamines. Daarbij zijn ze eenvoudig aan te passen naar jouw smaakvoorkeuren door andere toppings toe te voegen zoals jalapenos of limoen partjes. Dus waarom geef je dit gezonde vistaco recept niet een kans en voeg je hem toe aan je wekelijkse maaltijd rotatie? Je smaakpapillen (en je lichaam) zijn je dankbaar!!
star

Laat een reactie achter