Gepofte Zoete Aardappel met Gestoofde Appeltjes

Met de koudere dagen is het fijn om een lekker warm en cozy maaltijd te maken. Dit zoete aardappel recept is binnen 12 minuten klaar, en is eenvoudig te bereiden met het gebruik van een magnetron. Op deze manier is de zoete aardappel binnen no-time zacht van binnen, waardoor hij gevuld kan worden met de gestoofde appeltjes en kwark. Yummy!

Het nadeel aan het poffen van een zoete aardappel vind ik altijd de tijd die het duurt om deze in de oven te moeten doen. Laten we eerlijk zijn; ain’t nobody got time for that! Ik kwam erachter dat dit ook heel eenvoudig in de magnetron te doen is, zolang je hem maar halverwege even omdraait. De gaatjes die je erin prikt zorgen ervoor dat het vocht kan ontsnappen, waardoor hij van binnen zal gaarkoken. 

Als je van snelle en makkelijke recepten houd, dan is dit echt de perfecte lunch voor jou. Hij is aan te passen naar jouw persoonlijke voorkeuren. Houd je meer van een hartige lunch? Maak een lekkere spinazie-roomvulling met cherrytomaten, een mexicaanse bonenvulling of een groenteprutje van andijvie, paprika en pijnboompitten. De variatie is eindeloos, want met de smaak van een zoete aardappel is je lunch automatisch geslaagd!

star

Laat een reactie achter