Eiwitrijke Kip-Pesto Pizza Wrap
door Amber DresenEiwitrijke Kip-Pesto Pizza Wrap
Rated 5.0 stars by 1 users
Categorie
Lunch
Porties
1
Voorbereidingstijd
5 minuten
Kooktijd
10 minuten
Calorieën
438
Auteur
Amber
Deze super snelle en overheerlijke wrap pizza moet je echt eens proberen. Het enige wat je hoeft te doen is de wrap beleggen met je favoriete toppings. De oven doet al het overige werk voor je. Je kunt de kip gewoon rauw op de wrap leggen, 10 minuten is voldoende om ervoor te zorgen dat deze goed gegaard is. Je kunt hier uiteraard ook voorgegaarde kipreepjes voor gebruiken, vegetarische kipstukjes, of plakjes kipfilet.
De mozzarella en parmezaan zorgen voor de lekkerste gegrilde kaassensatie die je ooit zult meemaken en door de airfryer is de pizza lekker crispy. Dit is echt als een engeltje die op je tong danst. En als dat allemaal nog niet mooi genoeg klinkt, vult deze makker je ook nog eens voldoende om het tot het avondeten uit te houden!
Ingrediënten
1 volkoren wrap (40g)
15 g groene pesto
100 g kipfilet (rauw, voorgegaard of vega)
60 g mozzarella light (halve bol)
5 g parmezaanse kaas
peper en zout
Instructies
Verwarm de oven of airfryer voor op 180 graden. Besmeer de wrap met de pesto.
Verdeel de in stukjes gesneden kip over de wrap. Dit kan gewoon met rauwe kip, of eventueel voorgegaarde kipstukjes of vegetarische kipstukjes.
Rasp de parmezaanse kaas eroverheen en bak in de airfryer voor 10 min. In de oven kan je het ook maken, dan zal de baktijd +- 20 min zijn. Eet smakelijk!
Instructievideo
Notitie
Je kunt de kip gewoon rauw op de wrap leggen, 10 minuten is voldoende om ervoor te zorgen dat deze goed gegaard is. Je kunt hier uiteraard ook voorgegaarde kipreepjes voor gebruiken, vegetarische kipstukjes, of plakjes kipfilet.
voedingswaarden
voedingswaarden
- portiegrootte
- 1 portie
- per portie
- Calorieën
- 438
- Koolhydraten
- 22 gram
- Vetten
- 20 gram
- Eiwit
- 47 gram