Vandaag deel ik een recept dat zo eenvoudig en heerlijk is, dat je jezelf afvraagt waar het je hele leven is geweest. Maak kennis met de enige echte, de onverslaanbare, de ultieme... Ei Quesedilla met frisse rauwkost!
Laten we even eerlijk zijn. We hebben allemaal van die dagen dat we naar onze koelkast staren zoals we naar onze oude, stoffige gymoutfit kijken: vol goede bedoelingen, maar met weinig actie. Vrees niet! Deze Ei quesedilla gaat je keukenleven opschudden! 🎉
Stel je voor: een heerlijke ei quesadilla gecombineerd met een frisse rauwkostsalade die zo knapperig is, dat zelfs je achterbuurman er jaloers op zou zijn. Dus! Trek je keukenschort aan, zet je koksmuts op (of je feesthoed), want we gaan je nieuwe lievelingsrecept bereidein de Ei Quesadilla met een Frisse Rauwkost. Eetsmakelijk!
Lunch vibes incoming!🌞🌯 De Ei Quesadilla met een Frisse Rauwkost twist.Een crispy buitenkant, fluffy eieren binnenin, en een frisse rauwkost crunch bij elke hap. Echt verrukkelijk, eetsmakelijk!
Ingrediënten
150 g rauwkost komkommer
150g rauwkost Amsterdamse uitjes
2 eieren
1 bosui
Herbamare kruidenzout naar smaak (of kruiden naar keuze)
Meng in een grote kom de rauwkost, bosui en 2 eieren door elkaar.
Kluts ze samen met wat Herbamare kruidenzout.
Verwarm de olijfolie in een pan en voeg het ei mengsel toe, verkruimel de witte kaas over het ei mengsel.
Leg de wrap op het natte ei mengsel. Druk de wrap goed aan.
Zodra het ei mengsel gaar is, draai je het geheel om (gebruik een bord) zodat de wrap ook gebakken kan worden. Zodra de wrap bruin kleurt sla je de wrap dubbel.
Serveer de quesadilla op je bord, garneer met extra gesneden bosui en verse peterselie en snijd hem in punten.