Als je op zoek bent naar een lichte, maar toch vullende maaltijd, dan is deze carpaccio pastasalade de perfecte keuze. Geïnspireerd door de klassieke Italiaanse carpaccio, brengt deze salade de heerlijke smaken van mals vlees, verse groenten en pasta samen. Dit carpaccio pasta recept krijgt het elke keer weer voor elkaar om mijn smaakpapillen te laten dansen. Niet zo gek dat ik vaak de vraag krijg wat mijn recept is. Good girl don't gate keep dus vandaag deel ik mijn geheim met jullie!
Omdat jullie mij meermaals gevraagd hebben mijn geheime recept tot deze overheerlijke carpaccio salade te delen, is vandaag jullie geluksdag! Lees snel verder hoe je deze verfrissende en vullende pasta salade eenvoudig zelf kunt maken.
Ingrediënten
1 Verpakking carpaccio (met pijnboompitten, Parmezaanse kaas en dressing)
De salade maak je door de veldsla, rucola, groenten en pasta door elkaar te husselen samen met de dressing van de carpaccio.
Verdeel de carpaccio hier overheen en top dan af met de pijnboompitten en parmezaanse kaas.
Notitie
Door gebruik te maken van een kant en klare verpakking voor de carpaccio hoef je niet alle ingrediënten los te kopen, dat scheelt tijd, geld en voedselverspilling! Veel mensen met een lactose intolerantie kunnen wel tegen Parmezaanse kaas, in verband met de lange rijping van deze kaas. Maar je kunt natuurlijk altijd de kaas eruit laten of vervangen voor een plantaardig alternatief!