Tijd om de carpaccio in een nieuw jasje te steken! Of je dit gerecht nu als lunch eet of als luxe voorgerecht serveert, met deze carpaccio bolletjes met truffel scoor je hoe dan ook punten!
De verschillende smaken en texturen geven een ware smaakbeleving. Elk bolletje, met zorg gewikkeld tot perfectie. Dit is de ultieme samenstelling van zacht mals vlees, truffelaroma's, knapperige komkommerstukjes, sappige tomaatjes, (geroosterde) pijnboompitten en de verleidelijke kick van Parmezaanse kaas.
Deze hemelse carpaccio bommetjes zijn niet alleen een lust voor het oog maar ook het ultieme genietmomentje om even helemaal tot jezelf te komen!
Of je nu iets te vieren hebt of niet, deze hemelse carpaccio bolletjes zijn altijd een goed idee! De verschillende smaken en texturen van de komkommer, tomaat, truffel, pijnboompitten en Parmezaanse kaas zorgen dat jij even helemaal waant op een andere planeet. Dit is echt betoverend lekker!
Snijd de komkommer en tomaat klein. Haal het vruchtvlees uit de tomaat (eet deze los op).
Meng de friteslijn, truffel tapenade, pijnboompitten en Parmezaanse kaas door de komkommer en tomaat tot een geheel.
Bedek 2 schaaltjes met vershoudfolie en leg de carpaccio hier in.
Schep de groentemix in de carpaccio en maak de bolletjes dan dicht.
Leg wat rucola op de bordjes en draai de bollen hierop.
Maak af met nog wat Parmezaanse kaas en pijnboompitten.
Instructievideo
Notitie
Voor een extra smaaksensatie kun je de pijnboompitten ook kort roosteren in een pan! Zo breng je nog meer de aroma's naar boven, maar deze stap is geheel optioneel, want zo is hij ook al heerlijk al zeg ik het zelf!