🧡BONUS RECEPT🧡 Gevulde Aubergines voor maar €4,47 per portie!
door Amber Dresen
Ontdek mijn nieuwste bonusrecept voor gezonde en betaalbare Gevulde Aubergines. Gemakkelijk te maken en perfect voor grote porties, zodat je de hele avond kunt genieten en dat voor maar € 4,47 per portie!
Dus trek je kookschort aan, zet je lachspieren op scherp en maak je klaar voor een culinair avontuur vol humor en smaak.
Deze gezonde Gevulde Aubergines is niet alleen vriendelijk voor je portemonnee, maar ook voor je smaakpapillen. Geniet ervan en laat ons weten hoe het smaakte!
Wil je meer van dit soort heerlijke recepten ontdekken? Blijf dan op de hoogte van onze website voor wekelijkse updates en bonusrecepten rechtstreeks vanuit de keuken!
🧡BONUS RECEPT🧡 Gevulde Aubergines voor maar € 4,47 per portie!
Halveer de aubergines in de lengte en hol ze voorzichtig uit met een lepel, zodat je bootjes krijgt.
Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur. Bak de rode ui en knoflook glazig.
Voeg het mager rundergehakt toe en bak het goudbruin.
Voeg de Mutti polpa toe aan het gehaktmengsel en breng op smaak met oregano, komijn, kaneel, paprikapoeder, peper en zout. Laat het geheel nog even sudderen.
Vul de uitgeholde auberginebootjes royaal met het gehaktmengsel.
Verkruimel de witte kaas over de gevulde aubergines.
Plaats de gevulde aubergines in een ovenschaal en bak ze in de voorverwarmde oven gedurende 30-35 minuten
Serveer de gevulde aubergines met zelfgemaakte tzatziki