Big Mac Wrap
door Amber DresenBen je dol op de smaak van een sappige Big Mac, maar worstel je met je gezondheidsdoelen vanwege die dubbele kaaslaag en veelte veel saus? Geen paniek! Ik heb de perfecte oplossing voor je gevonden die zowel je smaakpapillen als je gezondheid zal verwennen: onze heerlijke Big Mac Wrap!
Big Mac Wrap
Rated 5.0 stars by 1 users
Categorie
Lunch
Porties
1
Voorbereidingstijd
15 minuten
Calorieën
461
Auteur
Amber Dresen
Laten we eerlijk zijn, wie kan die klassieke smaak van een Big Mac weerstaan? Maar tegelijkertijd weten we allemaal dat de traditionele versie niet bepaald chill is voor onze gezondheid
Ondanks dat het gezonder is, behoudt mijn Big Mac Wrap nog steeds die kenmerkende smaak waar je zo dol op bent, dankzij de speciale saus en kruidencombinatie.
Ingrediënten
1 volkoren wrap (60g)
1 (Vega) burger naar keuze
Fijngesneden ijsbergsla
28g 48+ kaas
1 el Friteslijn (22g)
1 el zero% ketchup (21g)
1/2 el Mosterd (10g)
1 Fijngehakte kwart augurk + 1 el augurksap
kruiden naar smaak: paprikapoeder, ui, knoflook en zout
Big Mac saus
Instructies
Verwarm een pan op middelhoog vuur en bak de vegetarische burger volgens de instructies op de verpakking tot hij gaar is.
Terwijl de burger bakt, bereid je het sausje voor. Meng de friteslijn, ketchup, mosterd, fijngehakte augurk en augurksap in een kommetje. Voeg naar smaak paprikapoeder, ui, knoflook en zout toe. Roer goed door elkaar en zet opzij.
Verdeel de zelfgemaakte saus, kaas, fijngesneden ijsbergsla en de burger gelijkmatig over de wrap.
Vouw de zijkanten van de wrap naar binnen en vouw de wrap dan dubbel.
Bak je Big Mac wrap even om en om in de pan en eetsmakelijk!
Instructievideo
voedingswaarden
voedingswaarden
- portiegrootte
- 1
- per portie
- Calorieën
- 461
- Koolhydraten
- 38 gram
- Vetten
- 18 gram
- Eiwit
- 34 gram