Maaltijdplan voor een Actieve Levensstijl

Duik in een wereld vol met heerlijke en gevarieerde gerechten die jouw actieve levensstijl ondersteunen! Dit maaltijd plan zit vol eiwitten en voedingsstoffen om jou de energie te geven die je nodig hebt om elke dag vol kracht en vitaliteit te beleven. Ik heb voor elk moment van de dag iets lekkers te bieden.

Van een overheerlijk hartig ontbijt met deze keer op het menu een tuna sandwich like die van Joe & the Juice tot smaakvolle Orzo als diner, onze gerechten zijn zorgvuldig samengesteld om jouw smaakpapillen te verwennen en je lichaam te voeden met de juiste voedingsstoffen. Elk gerecht is een culinair avontuur dat jouw smaak zal prikkelen en jouw energieniveau op peil zal houden.

Laten we samen genieten van een smakelijke en voedzame reis met dit maaltijd plan vol heerlijke gerechten! 🍽️✨

 

 

 Spicy Tuna

Ontbijt Spicy Tuna Sandwich 

We starten de dag met een hartig en energiek ontbijt, de overheerlijke Spicy Tuna Sandwich van Joe's! Deze smaakvolle hartige traktatie is precies wat je nodig hebt om de dag goed te beginnen.

Onze Spicy Tuna Sandwich is een perfecte combinatie van heerlijke tonijn smaak en voedzaamheid. Boordevol eiwitten en met een pittige kick van tabasco, geeft deze sandwich je de energie boost die je nodig hebt om de dag vol kracht en vitaliteit aan te pakken.

Of je nu op weg bent naar werk, school of gewoon een drukke dag voor de boeg hebt, onze Spicy Tuna Sandwich is de ideale keuze voor een goed ontbijt. Met dit ontbijt ben je klaar om de wereld aan te kunnen!
434kcal | 38g C | 17g F | 30g P

 

 

scones 

Snack Lekker Genieten van Scones

Tijd voor een smakelijk tussendoortje! Verwen jezelf met twee verrukkelijke scones die perfect zijn om van te genieten, waar je ook bent. Of je nu onderweg bent naar je volgende afspraak of gewoon even wilt ontspannen met een kopje thee, deze scones zijn de ideale snack om jezelf te trakteren zonder schuldgevoel.

Deze scones zijn gemaakt met ingrediënten die zowel lekker als voedzaam zijn. Met een combinatie van havermeel, Women’s Best vanilla fit whey protein en een vleugje vanille aroma, bieden ze niet alleen een heerlijke smaak, maar ook een boost van eiwitten om je energiepeil op peil te houden.

Bovendien zijn deze scones eenvoudig te maken en bevatten ze geen toegevoegde geraffineerde suikers, waardoor ze een gezonde keuze zijn voor elk moment van de dag. Dus neem een momentje voor jezelf, pak een scone en geniet van een heerlijk verwen momentje! 🍰☕
*2x 110kcal | 12g C | 3g F | 8g P

 

 

Carpaccio Salade

Lunch Verrukkelijke Carpaccio Lunchsalade

Voor de lunch staat er iets bijzonders op het menu: een verrukkelijke carpaccio lunchsalade! Deze frisse en vullende salade is precies wat je nodig hebt om met volle energie de middag door te komen. 

Deze carpaccio lunchsalade is een mix van verfijnde ingrediënten die zorgen voor een explosie van smaken in elke hap. Met sappige stukjes carpaccio, knapperige groenten zoals puntpaprika en komkommer en een vleugje Parmezaanse kaas, is elke hap een culinair feestje.

Bovendien is deze lunchsalade niet alleen lekker, maar ook voedzaam. De volkoren pasta zorgt voor langdurige energie, terwijl de verse groenten je voorzien van belangrijke voedingsstoffen om je middag door te komen. Deze lunchsalade geeft een echte boost voor de dag!
350kcal | 30g C | 22g F | 30g P

 

 

 

Snack Geniet van een Banaan Chunky Monkey Wrap

Sta jezelf toe om even te genieten met een verrukkelijke banaan chunky monkey wrap als middagsnack! Deze smakelijke traktatie is gevuld met heerlijke ingrediënten zoals banaan en chocolade, allemaal omhuld in een knapperige volkoren wrap. Het is niet alleen een heerlijke snack, maar ook een perfecte oppepper om die middag dip te verslaan.

Verwen jezelf met deze verrukkelijke banaan chunky monkey wrap. Het is een snack waar je keer op keer naar zult verlangen!
408kcal | 47g C | 15g F | 24g P

 

 

 Orzo met vegetarische gehaktballetjes

Diner Orzo met Vegetarische Gehaktballetjes

Na een lange dag verdien je niets minder dan een smakelijk en voedzaam avondmaal. Onze verrukkelijke Orzo met Vegetarische Gehaktballetjes is precies wat je nodig hebt om je dag op een heerlijke manier af te sluiten. Deze pasta zit boordevol smaak en voedingsstoffen, en zal je zeker voldaan achterlaten voor een goede nachtrust.

Deze Orzo met Vegetarische Gehaktballetjes is niet zomaar een gerecht, het is een heerlijk en voedzame keuze. De vegetarische gehaktballetjes zorgen voor een heerlijke eiwitbron, terwijl de orzo pasta je energie geeft en je langdurig verzadigd houdt. Met toegevoegde groenten en kruiden is dit gerecht een ware smaaksensatie.

Na het genieten van deze vullende maaltijd, is het tijd om te ontspannen en goed uit te rusten voor een nieuwe dag vol energie en nieuwe avonturen. Geniet nog even na van de heerlijke smaken van de Orzo met Vegetarische Gehaktballetjes en maak je klaar voor je nachtrust. 
512kcal | 67g C | 12g F | 29g P

 

Of je nu op zoek bent naar een snel ontbijt, een voedzame lunch of een vullend diner, dit maaltijd plan heeft het allemaal. Geniet van de smaken en voel je energiek gedurende de hele dag!

 Kcal: Calorieën
C: Koolhydraten
F: Vet
P: Eiwitten

 

Ik ben zo enthousiast om dit smakelijke en voedzame 1800 kcal maaltijdplan met jullie te delen. 👩‍🍳
Dit plan is op maat gemaakt om aan die caloriebehoeften te voldoen, maar laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van wat extra snacks? 🍪
Dus, voordat je jezelf onderdompelt in dit culinaire avontuur, onthoud dat je de regels mag breken! Voel je vrij om je eigen twist toe te voegen door die extra snacks toe te voegen of een dansje te maken met je favoriete ingrediënten. Want hey, het draait allemaal om balans, toch? 🧘‍♂️

Enthousiast geworden? bekijk mijn receptenpagina voor meer! Laat het vooral weten via Instagram of TikTok. Heb je 1 van deze overheerlijke recepten gemaakt? deel het dan met de #BAMIFIT. 🤩