Feta Maaltijdsalade met Geroosterde Pompoen, Gedroogde Cranberries en Amandelen

Dit is by far de lekkerste salade die ik ooit heb gemaakt, dus als je wilt huilen van blijdschap dan weet je wat je te doen staat! Ik heb een variant van deze salade voor het eerst geproefd tijdens mijn reis in Bali, waarna ik hem simpelweg niet meer uit mijn hoofd kon zetten. Het hartige van de ovengebakken pompoen, het zoete van de gedroogde cranberries en de knapperige bite van de amandelen zijn echt een toverspreuk waar je u tegen zegt. Afvallen was nog nooit zo makkelijk als met deze goed gevulde en smaakvolle maaltijdsalade. Want zeg nou eerlijk- niemand heeft toch zin in een ijsbergsla-komkommer-tomaat salade als avondeten? Ik beloof je dat je nadat je deze maaltijdsalade hebt geprobeerd je volledig bent overtuigd!

star

Laat een reactie achter